Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Një leksion ‘ndryshe’ me brezat e rinj të Policisë së Shtetit

Një leksion ‘ndryshe’ me brezat e rinj të Policia e Shtetit mbi misionin & shërbimin fisnik deri në vetëmohim dhe luftën kundër krimit të organizuar!

+100 studentë të Akademisë së Sigurisë,

  • Zv.Ministër i Brendshëm Z.Besfort Lamallari
  • Rektor Prof. Dr Ilirjan Mandro,
  • Shkrimtar, ish-polic i anti-mafies Gianni Palagonia
  • Drejtuesi i #EU4LEA Kolonel i Karabinierisë Ottaviani
  • Një ditë vërtetë e veçantë!