Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Drejtoria e Certifikimeve dhe Shërbimeve ndaj të Tretëve

 1. Përfundon kursi XV-të “Për drejtim të sigurt të motoçikletës”.

 2. Përfundon kursi I-rë "Për drejtim të sigurt të motoçikletës” me efektivet e Gardës së Republikës

 3. Përfundon kursi XIV-të “Për drejtim të sigurt të motoçikletës”
 4. Memorandum Bashkëpunimi midis Akademisë së Sigurisë & Kompanisë GBi- Health & Safety Academy
 5. Filloi kursi XIV-të “Për drejtim të sigurt të motoçikletës
 6. Përfundon kursi XIII-të “Për drejtim të sigurt të motoçikletës”
 7. Përfundon trajnimi për motoristët të cilët u kualifikuan me leje drejtimi të kategorisë “A”
 8. Përfundon trajnimi me temë "Për përdorimin dhe lëvizjen me mjetet motorike në sherbim"
 9. Filloi trajnimi "Për Përdorimin dhe Levizjen me Mjetet e Sherbimit" për punonjësit e Drejtorisë të Mbrojtjes së Dëshmitareve
 10. Përfundon kursi me temë "Për drejtimin profesional të automjeteve policore që shërbejnë në kontrollin e territorit".
 11. Përfundoi kursi i I-rë, 5 ditor i trajnimit për drejtuesit e mjeteve të blinduara
 12. Përfundon kursi XIX i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”
 13. Filloi kursi XXXI i trajnimit bazë të punonjësve të shërbimit në SHPSF
 14. Ceremoni me rastin e daljes në pension të Komisar Ferhat Hysa
 15. Filloi kursi i parë për leje drejtimi të kategorisë A për motoçikletë, ku marrin pjesë punonjës Policie
 16. Përfundon kursi XVII i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”
 17. Përfundon kursit XVI-të i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”
 18. Përfundon kursi XII-të i trajnimit “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë
 19. Përfundon kursi XI-të i trajnimit “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”
 20. Përfundon kursi IX-të për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të "SHPSF-ve"
 21. Përfundon kursi XXIX-të, për trajnimin bazë të punonjësve të shërbimit në SHPSF
 22. Filloi kursi XXIX- i trajnimit bazë për punonjës të shërbimit në SHPSF
 23. Filloi kursi V-të për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP
 24. Përfundon kursi XXVIII për trajnimin bazë te punonjësve të shërbimit në SHPSF
 25. Filloi kursi X-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”
 26. Përfundon kursi IV për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të “SHPSF-ve”
 27. Sot, më 19.02.2019, u zhvillua Kursi III-të për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të SHPSF-ve
 28. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Ardi Veliu, i akordon, "Certifikatën për shërbime të dalluara", Drejtorit të Akademisë së Sigurisë
 29. Përfundon kursi X-të i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”
 30. Drejtori AS-së, i ftuar në rubrikën Opinion të News 24, për aplikimet e studentëve, për tu bërë pjesë e Policisë së Shtetit
 31. NJOFTIM Nga 1 shkurti hapet aplikimi për studentët që kanë përfunduar universitetin me rezultate të larta për t'u bërë pjesë e Policisë së Shtetit
 32. Përfundon kursi XXVII për trajnimin bazë të punonjësve të shërbimit të SHPSF
 33. Akademia e Sigurisë zhvilloi sot në datën 24 janar 2019, analizën vjetore të punës për vitit 2018
 34. Filloi kursi XXVII-të i trajnimit bazë të punonjësve të shërbimit të SHPSF, në datën 14.01.2019
 35. Përfundoi kursi IX-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”
 36. Filloi kursi IV për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP
 37. AS, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Sigurisë, Vjenë, Austri
 38. Filloi kursi IX-të me temë: “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” për 20 punonjës policie me gradë “Inspektor”
 39. Përfundon kursi XXVI për trajnimin bazë për punonjësit e SHPSF
 40. Filloi kursi XXVI i trajnimit bazë të punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike
 41. Fillon kursi i parë për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik në Shërbimet Private të Sigurisë Fizike
 42. Përfundon kursi XXV për trajnimin bazë për punonjësit e SHPSF, në datën 5 tetor 2018
 43. Filloi kursi XXV i trajnimit bazë të punonjësve të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike në datën 24 Shtator 2018

 44. Përfundon kursi XXIV për trajnimin bazë të punonjësit të SHPSF

 45. Filloi Kursi VIII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”, ku marrin pjesë 20 punonjës Policie

 46. Filloi kursi i XXIV-të i trajnimit bazë për punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 47. Përfundoi kursi i XXIII, për trajnimin bazë të punonjësve të SHPSF

 48. Filloi kursi i XXIII, i trajnimit bazë të punonjësve të “Shërbimit Privat të Sigurisë Fizikepër 151 pjesëmarrës

 49. AS, u zhvillua ceremonia e përurimitaktivitetit “Autoshkolla e Akademisë së Sigurisë” për dhënjen e lejeve të drejtimit të kategorisë: Am,A1,A2 dhe A, për motoçikletë.

 50. Përfundon kursi XXII-të i trajnimit bazë të punonjësit të SHPSF

 51. Përfundon Kursi VII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 52. Filloi kursi i XXII-të i trajnimit bazë të punonjësve të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 53. Përfundon kursi i XXI-të i trajnimit bazë për punonjës të SHPSF-së

 54. Filloi kursi i XXI-të i trajnimit bazë për punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 55. Përfundoi kursi i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”

 56. Filloi kursit i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-së, në datën 8 Maj 2018

 57. Filluan Kursin e VII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” në datë 2 Prill 2018, 18 punonjës Policie

 58. Përrfundon kursi “Për trajnerët në qendrat e trajnimit privat”

 59. Akademia e Sigurisë zhvilloi në datën 26 Prill 2018, Konferencën e II-të Shkencore Kombëtare me teme: “Dhuna ekstreme në familje dhe masat për parandalimin e reduktimin e vrasjeve për shkak të marrëdhënieve familjare"

 60. Përfundon kursi i XX-të i punonjësve të Sherbimit të SHPSF-vë

 61. Sot në datën 20 Prill 2018, përfundoi Kursi VI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë

 62. Përfundon kursi XIX- të i trajnimit bazë për punonjësit të “Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 63. Filloi kursi XIX-të i “SHPSF- së”

 64. Filloi kursi i VI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” për 25 punonjës Policie

 65. Viti mbarëkombëtar i Skënderbeut - Studiuesi Dritan Egro bashkëbisedoi me studentët e Akademisë së Sigurisë

 66. Tryezë diskutimi për reformimin e Akademisë së Sigurisë

 67. Përfundon me suksese kursi i V-të i motoçiklizmit

 68. Filloi kursi i V-të i motoçiklizmit

 69. “Informim dhe Privatësi”, trajnim në Akademinë e Sigurisë

 70. AS, zhvilloi konferencën e II-të shkencore “Shkencat ligjore dhe sfidat bashkëkohore të sigurisë”

 71. Përfundon kursi IV i Motoçiklizimit

 72. Kursantët e Motoçiklizmit zhvilluan praktikën  në terren

 73. Një delegacion i AS, vizitoi shkollën e policisë  në Szeged të Hungarisë

 74. Filloi kursi i katërt i motoçiklistëve të 23 punonjësve të Policisë së Shtetit.

 75. Përfundoi kursi XVI, i trajnimit për punonjës e Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 76. Ceremonia e certifikimit të 22 kursantëve të kursit të tretë të formimit të motociklistëve të Policisë së Shtetit. Kliko ketu

 77. Në datën 03.04.2017, Akademia e Sigurisë në ambientet e Aeroportit të Kuksit,  filloi kursin e tretë të trajnimit të formimit të motoçiklistëve të Policisë së Shtetit.

 78. Kursi i dytë për formimin e motociklistëve të Policisë së Shtetit në Akademine e Kosovës për Siguri PublikeKliko ketu

 79. Kursi i Motoçiklistëve të Policisë së Shtetit.Kliko ketu