Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Kontakte

 

Realizimin teknik i botimit të revistës shkencore “Policimi dhe siguria” kryhet nga Qendra e Kërkimore Shkencore. Revista fton dhe është e hapur edhe për bashkëpunime e kontribute të kërkimit shkencor prej të tretëve. Për ndjekjen e realizimit të botimit përgjigjet sektori i botimit të QKSH-së dhe redaktorët shkencorë përgjegjës të revistës si dhe sektori i përkthimit në këtë qendër.

Për publikime ose informacione shtesë kontaktoni:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.