Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit

 

 1. Studentët e Fakultetit të Sigurisë dhe Hetimit mbjellin pemë përreth këtij Fakulteti

 2. Workshop me temë “Forcimi i kapaciteteve për parandalimin e trafikimit të qënijeve njerëzore”

 3. Trajnimi me temë "Njohja me ndryshimet e reja për funksionet e ndihmës specialistit të policimit në komunitet SPZ, patrulles së përgjithshme dhe sallës së drejtimit dhe komandimit"

 4. Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit organizoi një aktivitet me diskutime të hapura me Studentët mbi të drejtat e grave, diskriminimin, gjuhën e urrejtjes dhe ngacmimit seksual në punë

 5. Dhuroni jetë, duke dhuruar gjak!

 6. 50 VJET ARSIM I LARTË POLICOR: 1971-2021

 7. Zhvillohet Konferenca e V Shkencore Kombëtare e Shkencave Ligjore

 8. Testimi/Policisë së Shtetit do t’i shtohen edhe 100 oficerë të rinj

 9. AS, organizoi më datë 31 maj 2021 konferencën e 6-të shkencore me pjesëmarrje ndërkombëtare, me titull: “Fenomenet ekstreme të natyrës dhe çështjet e sigurisë”

 10. Studentët e vitit të III “Bachelor” zhvillojnë provimin përfundimtar

 11. Ceremoni për dorëzim certifikatash për kryekomisar Qetësor Gurra dhe komisar Mimoza Ibrahimi

 12. Ceremoni për dorëzimin e certifikatave të vlerësimit, akorduar nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, disa punonjësve të Akademisë së Sigurisë

 13. SHPALLEN APLIKIMET PËR PRANIMIN NË AKADEMINË E SIGURISË PËR STUDENTË QË KANË PËRFUNDUAR CIKLIN E DYTË TË STUDIMEVE TË ARSIMIT TË LARTË ME MESATARE TË NOTAVE MBI 8, PËR DISA DEGË TË CAKTUARA.

 14. Pyetjet Orientuese për Konkurrimin për Pranimin në Ciklin e Parë “Bachelor”, kliko këtu

 15. PAMECA V organizoi një Trajnim të Trajnerëve (TT) online, me temën “Risqet nga Fenomeni i Korrupsionit në Agjencitë Ligjzbatuese Shqiptare, nga një Qasje Operative; Përhapja, Ndikimi, Strategji”

 16. Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit në Akademinë e Sigurisë, prej datës 09.03.2020, ka vazhduar proçesin mësimor në platformat online.

 17. Dekani i Fakultetit, Prof. Dr Ilirjan Mandro, mori pjesë në Konferencën Ndërkombetare në Malin e Zi

 18. Takim informues mbi “Projektin e binjakëzimit”

 19. NJOFTIM! Urdhër për Zhvillimin e Sezonit të Semestrit të parë të Provimeve që do të zhvillohen në Fakultet

 20. Nxënësit e shkollës 9-vjeçare Ibrahim Brahja vizitojnë Akademinë e Sigurisë

 21. Fjala e Drejtorit/Rektorit të Akademisë së Sigurisë me rastin e fillimit të vitit akademik 2019 – 2020 në Akademinë e Sigurisë

 22. Diplomohen Oficerët e rinj të Policisë Kriminale dhe Patrullës së Përgjithshme

 23. Një delegacion i Akademisë së Kosoves për Siguri Publike vizitoi në datën 27 shtator 2019 Akademinë e Sigurisë

 24. Takimi i parë i Komitetit Drejtues të "Veprimit kundër krimit ekonomik në Shqipëri"

 25. Dorëzimi i Manualit të Komunikimit për Oficerët e Policisë së Shtetit

 26. Aplikimet në Akademine e Sigurisë - Intervista e Drejtorit Bilbil Mema, në studion e "News 24"

 27. Shtyhet deri në 15 shtator 2019, afati për aplikimet për Oficerë të Policisë Kriminale
 28. UNODC në bashkëpunim me Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit zhvilluan trajnimin me temë "Hetimi Financiar"

 29. Këshilltari Gjerman zhvilloi një leksion të hapur me studentet pasuniversitar “Specialist të Hetimit të Krimit”

 30. Mbi 20 mijë studentë në Tiranë pajisen me Kartën e Studentit

 31. Në kuadër të projektit “Matra/ Lufta kundër diskriminimit dhe mbrojtja e të drejtave të LGBTI në Shqipëri” disa specialistë të Policisë së Shtetit Shqiptar, zhvilluan nje vizitë studimore në Holandë

 32. Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit, zhvillon konferencën shkencore Kombëtare për “Rendin sigurinë, komunitetin”

 33. Drejtori i ICITAP, z. Steve Bennett, zhvilloi një takim me studentët e kursit universitar "Specialist Hetim Krimi"

 34. Një delegacion i lartë i FRONTEX, vizitoi Akademinë e Sigurisë në datën 16 prill 2019

 35. Leksion i hapur në Akademinë e Sigurisë nga Ministrja e Drejtësisë!

 36. Një delegacion i lartë i Akademisë Federale të Policisë të Vjenës, vizituan Akademinë e Sigurisë në datat 27-29 Mars 2019
 37. Kryeministri Edi Rama në takimin e zhvilluar në Akademinë e Sigurisë, e cila hap dyert për studentët e ekselencës
 38. Fjala e Drejtorit/Rektorit të Akademisë së Sigurisë, në ceremoninë e hapjes "Kursi i Oficerit të Policisë Kriminale" datë 4 mars 2019
 39. Drejtori AS-së, i ftuar në rubrikën Opinion të News 24, për aplikimet e studentëve, për tu bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 40. NJOFTIM Nga 1 shkurti hapet aplikimi për studentët që kanë përfunduar universitetin me rezultate të larta për t'u bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 41. Akademia e Sigurisë zhvilloi sot në datën 24 janar 2019, analizën vjetore të punës për vitit 2018

 42. Sot më datë 14.01.2019, filloi kursi i trjanimit për ngritjen në gradën “Kryekomisar”

 43. Konferencë shkencore kombëtare me temë: “Drejtësia shqiptare – mes vlerave të traditës, meritës së ndryshimeve dhe largpamësisë së ligjit dhe shoqërisë”

 44. Filloi kursi katërt për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP

 45. Delegacioni AS, zhvilloi një vizitë në Gjermani dhe Poloni në datat 19-23 nëntor 2018

 46. AS, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Sigurisë, Vjenë, Austri

 47. Europol dhe BKA në datat 06 – 09 nëntor 2018, organizuan trajnimin me temë: "Krimi i rëndë dhe i organizuar, me fokus vjedhjen e banesave"

 48. Në datat 23 - 25 tetor 2018 në Budva të Malit të Zi, u mbajt Konferenca Ndërkombëtare me temë “Implementimi i Trajnimit Policor në Vendet e Ballkanit Perëndimor”

 49. Në datat 22 - 25 tetor 2018, u organizua trajnimi "Trajno trajnerët, për temat e policimit në komunitet", pjesë e programit Shqiptar- Suedez

 50. Trajno trajnerët për Hetimin e krimeve seksuale

 51. Përfundon trajnimi me teme “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre” i zhvilluar nga QKSH në datat 24 - 26 shtator 2018

 52. PAMECA V zhvilloi në datat 19–20 Shtator 2018, Konferencën e hapur me teme: “Komunikimet Publike dhe Mediatike”

 53. AS, u zhvillua trajnimi me temë “Përdorimi i Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit në Luftën Kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore”

 54. Përfundon trajnimin me teme: "Procesi i Hetimit" i zhvilluar nga Lektorët e Departamentit të Antiterrorizmit të Policisë Kombëtare të Turqisë
 55. Akademia e Sigurisë dhe Shkolla e Magjistraturës nënshkruan në datën 7 korrik 2018, Memorandumin e Mirëkuptimit “Për forcimin e bashkëpunimit” te dy institucioneve
 56. Eksperti për Krimin e Organizuar i PAMECA V, zhvilloi në datën 6 qershor 2018, Trajnimin me teme: Procesi hetimor dhe metodat pro - aktive hetimore për të luftuar krimin e organizuar

 57. Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit, mesazhe për diskriminimin ndaj "LGBTI”

 58. Në datën 16 maj 2018 u organizua trajnimi me temë: “Teknikat proaktive hetimore”

 59. Konferencë përmbyllëse me temë: "Rritja e efektshmërisë të sistemit të drejtësisë penale. Hetimi i suksesshëm dhe parandalimi efektiv i krimeve të urrejtjes homofobike dhe transfobike"

 60. Studentët e vitit të tretë të vitit akademik 2017 – 2018,  iu nënshtruan provimit përfundimtar të Diplomës në datat 30 Prill - 1 Maj 2018

 61. Akademia e Sigurisë zhvilloi në datën 26 Prill 2018, Konferencën e II-të Shkencore Kombëtare me teme: “Dhuna ekstreme në familje dhe masat për parandalimin e reduktimin e vrasjeve për shkak të marrëdhënieve familjare"

 62. Trajnim me temë “Vëzhgimi i fshehtë i personave dhe mjediseve në zonat urbane dhe ato rurale”

 63. PAMECA V organizon Workshop nga data 03 - 05 Prill 2018

 64. Delegacioni i Universitetit Policor të Munster viziton Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit

 65. Konferencë në Londër me temë " Metodologjia e regjistrimit të Krimeve për shkak të Urrejtjes"

 66. Profesoreshë Ann Fitzgerald zhvilloi Trajnimin me temë: “Planifikimi Strategjik për Sigurinë dhe Zhvillimin” me Drejtorët e Qarqeve dhe Drejtorive kryesore

 67. Akademiku Moikom Zeqo dhe Prof.Dr. Pëllumb Xhufi, mbajtën një leksion të hapur para studentëve dhe pedagogëve të Akademisë së Sigurisë

 68. Prokurori kombëtar i Antimafias dhe Antiterrorit Italian, z. Frederico Cafiero De Raho, zhvilloi një vizitë në Akademinë e Sigurisë

 69. SELEC, zhvillon në AS një takim në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar

 70. Akademia e Sigurisë dhe Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

 71. AS, fillon për herë të parë trajnimi profesional për Policinë Bashkiake
 72. Leksion i hapur nga Dekani i Fakultetit të Drejtësisë në Fakultetin e Sigurise dhe Hetimit

 73. Viti mbarëkombëtar i Skënderbeut - Studiuesi Dritan Egro bashkëbisedoi me studentët e Akademisë së Sigurisë
 74. Tryezë diskutimi për reformimin e Akademisë së Sigurisë
 75. OBDAT-i, zhvilloi trajnimin me stafin mësimdhënës të Fakultetit të Sigurisë dhe Sigurisë

 76. Akademia e Inteligjencës Turke, zhvilloi Trajnimin me temë, "Kursi i Metodave parandaluese dhe procesi i radikalizimit që çon ne Terrorizëm".

 77. Në datën 11.12.2017 , u organizua trajnimi me temë: "Ofrimi i shërbimeve të specializuara për fëmijët në situata rruge, fëmijët viktima të abuzimit seksual, shfrytëzimit dhe trafikimit."

 78. Në datën 1 Dhjetor 2017, UNICEF, organizoi takimin për “Mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve”

 79. Këshilli i Evropës në datat, 20-21 Nëntor 2017 zhvilloi trajnimin me temë: "Të trajnojmë trajnerët, Antidiskriminimi dhe mbrojtja e të drejtave të njeriut"

 80. “Informim dhe Privatësi”, trajnim në Akademinë e Sigurisë
 81. AS, zhvilloi konferencën e II-të shkencore “Shkencat ligjore dhe sfidat bashkëkohore të sigurisë”
 82. Një delegacion i Mbretërisë së Hollandës, vizitoi Akademinë e Sigurisë

 83. Një delegacion i vendit të Estonisë, vizitoi Akademinë e Sigurisë

 84. Certifikohen trajnerët kombëtarë për zbulimin e dokumentave false
 85. Një delegacion i AS, vizitoi shkollën e policisë  në Szeged të Hungarisë
 86. Trajnim me teme: “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre “ i cili u realizua nga QKSH
 87. Një ekip i Akademisë së Shkencave të Sigurisë të Estonisë vizitoi Akademinë e Sigurisë.
 88. Përfundoi kursi i plotë për 38, specialistë të Policisë Shkencore si “Ekspert Kriminalist”
 89. Në ambientet e Akademisë së Sigurisë u zhvillua ceremonia e përfundimit të trajnimit me Lektore /Instruktorë Anglez.

 90. AS, u zhvillua ceremona përkujtimore në kuadër të 5 Majit ”Ditës së Dëshmorëve të Atdheut”.
 91. Ceremonia e Certifikimit të punonjësve të Policisë që përfunduan kursin e trajnimit për gradën “Nënkomisar”

 92. Zhvilloi me sukses punimet, konferenca shkencore kombëtare e Akademisë së Sigurisë, “Depresioni dhe Vetëvrasja”
 93. Një Delegacion i nivelit të Lartë të Bashkimit Europian vizitoi Akademine e Sigurisë
 94. Firmoset marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Akademisë së Sigurisë dhe Akademisë së Forcave të Armatosura

 95. Një delegacion i lartë i i EUROPOL-it, vizitoi Akademinë e Sigurisë
 96. Filloi seminari me temë: "Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore" me ekspertë të Policisë Italiane
 97. Filloi kursi i trajnimit me temë “Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore"
 98. Ceremonia përkujtimore e 1-vjetorit të vdekjes të Dr. Sofokli Duka
 99. Studentët e Fakultetit të New York, vizituan Akademinë e Sigurisë.

 100. Akademia e Sigurisë, përfundon trajnimi i instruktorëve për krimet e lehta

 101. Akademia e Sigurisë, zhvillon analizën vjetore të vitit 2016

 102. Një delegacion i Akademisë së Kosovës për Siguri Publike viziton Akademinë e Sigurisë.

 103. Akademia e Sigurisë  merr çmimin “Institucion Model”, në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare, të zhvilluar në Tetovë-Shkup.

 104. Drejtori i Policisë Greke dhe një delegacion i lartë, vizitojnë Akademinë e Sigurisë.

 105. Sot në dt.20.10.2016, filloi viti ri Akademik në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit. 

 106. Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë Drejtues i Lartë Bilbil Memaj zhvilloi një mbledhje për te shpjeguar strukturën e re të Akademisë së Sigurisë.

 107. Ceremonia e Çertifikimit të 31 kursantëve të oficerëve të  Gardës së Republikës

 108. Certifikohen 82 punonjës të Policisë së Shtetit .

 109. Përfundon kursi  ”Menaxhimi i krizave gjatë sulmeve Terroriste”.

 110. Debati i parë në gjuhën angleze midis studentëve të Grupit I të Fakultetit të Sigurisë Publike dhe studentëve të Grupit II të Fakultetit të Hetimit të Krimit..

 111. Antiterrorizmi: pedagogë të Policisë turke, trajnojnë specialistët shqiptarë të antiterrorit.

 112. Vizitë bashkëpunimi e rektorit dhe stafit të Universitetit të Tiranës në Akademinë e Sigurisë.

 113. Akademia e Sigurisë, analizon ecurinë e 2015-s .

 114. AS, kremtohet 103 vjetori i krijimit të Policisë Shqiptare.

 115. Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë uron studentët me rastin e festave të fundvitit.

 116. AS, hetues të Policisë përfundojnë me sukses kursin “Hetimi i Krimeve të Lehta” .

 117. Kampionati i Futbollit në Akademinë e Sigurisë, ku Fakulteti i Hetimit të Krimit Grupi i parë  fitoi Kupën .

 118. Pamje nga procesi Mësimor në Fakultetin e Hetimit të Krimi.

 119. Moikom Zeqo dhe Ksenofon Krisafi, mes studentëve të Akademisë: “Policia e Shtetit, krenaria jonë...”

 120. Reshat Arbana dhe Luftar Paja, takim me studentët e Akademisë.

 121. Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimi midis Universitetit të Tiranës dhe Akademisë së Policisë .