Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Përfundon trajnimi profesional për Policinë Bashkiake

Në datën 2 mars 2018, në ambientet e Akademisë së Sigurisë,  u zhvillua ceremonia e Certifikimit për përfundimin e trajnimit të punonjësve të Policisë Bashkiake. Në këtë ceremoni morën pjesë, Zëvendësministri i Brendshëm, Zoti Julian Hodaj, Drejtori/Rektori i Akademisë së Sigurisë, Drejtues i Lartë Dr. Bilbil Memaj,  Kryetari i Bashkisë Tiranë, Zoti Erjon Veliaj, si dhe Drejtori i Policisë Bashkiake Zoti Ermal Kapllani.