Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Akademia e Sigurisë

 

 1. Përfundon kursi XV-të “Për drejtim të sigurt të motoçikletës”.

 2. Përfundoi trajnimi me temë “Kursi bazë 3-mujor i Policisë Kufitare dhe Migracionit"

 3. AS, në bashkëpunim me ekspertë finlandezë, zhvilloi konferencën shkencore ndërkombëtare «Kërkimi shkencor dhe siguria publike»

 4. Përfundon trajnimi "Asistent Zjarrfikës" në qarqet e MZSH-së Shkodër dhe Vlorë

 5. Mbjellet një pemë ulliri shumë vjeçare në ambientet e palestrës AS

 6. Përfundon trajnimi me temë “Kursi për fitimin e gradës për nivelin e mesëm të oficerëve të shërbimit MZSH-së”

 7. Filloi trajnimi me temë "Kursi për fitimin e gradës fillestare për punonjësit e MZSH-së të nivelit mesëm" për Shefa Sektori dhe Inspektorë Parandalimi

 8. Workshop me temë “Forcimi i kapaciteteve për parandalimin e trafikimit të qënijeve njerëzore”

 9. Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit organizoi një aktivitet me diskutime të hapura me Studentët mbi të drejtat e grave, diskriminimin, gjuhën e urrejtjes dhe ngacmimit seksual në punë

 10. Filloi trajnimi 1 javor mbi mënyrën e të mësuarit bazuar në kompetenca, pedagogji unike dhe trajnim praktik më ndërhyrjet #operacionale në rastet e #zjarrit dhe #shpëtimit.

 11. Kanë nisur fazat e para të projektit të QKSH-së: “Siguria në komunitet, në kontekstin e kërcënimeve nga fenomenet ekstreme natyrore dhe nevojave për përballimin e emergjencave civile”

 12. 109 vjetori i Policisë së Shtetit, studentët e vitit të parë të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja vizitojnë Akademin e Sigurisë

 13. Certifikohen 443 kursantët e rinj, për Patrullë të Përgjithshme

 14. Përfundon kursi I-rë "Për drejtim të sigurt të motoçikletës” me efektivet e Gardës së Republikës
 15. 50 VJET ARSIM I LARTË POLICOR: 1971-2021

 16. Zhvillohet Konferenca e V Shkencore Kombëtare e Shkencave Ligjore

 17. Certifikohet kursi i dytë për “Asistentë Zjarrfikës”

 18. Fëmijët e shkollës 9-vjeçare Dora d’Istria vizitojnë AS

 19. Përfundon kursi XIV-të “Për drejtim të sigurt të motoçikletës”

 20. Kursantët e Policisë Bashkiake, gjatë trajnimit në Akademinë e Sigurisë

 21. Filloi sot kursi II-të, për "Asistentë Zjarrfikës"

 22. Testimi/Policisë së Shtetit do t’i shtohen edhe 100 oficerë të rinj

 23. Memorandum Bashkëpunimi midis Akademisë së Sigurisë & Kompanisë GBi- Health & Safety Academy

 24. Memorandum Mirëkuptimi midis Akademisë së Sigurisë dhe Akademisë së Ministrisë së Brendshme të Republikës Bullgare

 25. Filloi kursi i nivelit të lartë për lidership, për 12 drejtorët e MZSH-së

 26. Përfundon kursi XIII-të “Për drejtim të sigurt të motoçikletës”

 27. Përfundon trajnimi me teme “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre” i zhvilluar nga QKSH në datat 28 - 30 shtator 2021

 28. Hapen aplikimet për pranimin në Akademinë e Sigurisë, të shtetasve që kanë përfunduar ciklin e dytë të studimeve të arsimit të lartë në shkencat juridike, ekonomike ose kompjuterike, me mesatare mbi 8

 29. Certifikohet kursi i parë për Asistentë Zjarrfikës

 30. Njoftim! Hapen aplikimet për 500 vende në Shkollën Bazë të Policisë, për “Patrullë të Përgjithshme”

 31. Përfundoi me sukses trajnimi i avancuar me temë: “Hetimet komplekse të grupeve kriminale ndërkombëtare të narkotikëve”

 32. Përfundon trajnimi një mujorë të punonjësve të Policisë Bashkiake Shkodër

 33. Përfundon trajnimi për motoristët të cilët u kualifikuan me leje drejtimi të kategorisë “A”

 34. Dhuro gjak, shpëto jetë!

 35. Përfundon trajnimi me temë "Për përdorimin dhe lëvizjen me mjetet motorike në sherbim"

 36. AS, organizoi më datë 31 maj 2021 konferencën e 6-të shkencore me pjesëmarrje ndërkombëtare, me titull: “Fenomenet ekstreme të natyrës dhe çështjet e sigurisë”

 37. Përfundon trajnimi për 38 efektivë të Policisë Bashkiake Durrës

 38. Studentët e vitit të III “Bachelor” zhvillojnë provimin përfundimtar

 39. Filloi trajnimi "Për Përdorimin dhe Levizjen me Mjetet e Sherbimit" për punonjësit e Drejtorisë të Mbrojtjes së Dëshmitareve

 40. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu i akordon certifikatë Drejtuesit të Parë Skënder Kalemi

 41. 5 Maj 2021, përkujtohen Dëshmorët e Policisë

 42. 39 efektivë të Policisë Bashkiake Durres, filluan trjanimin me lektorët e Akademise së Sigurisë

 43. Përfundon trjanimi 3 javor me teme “Për pjesëmarrjen në trajnimin teorik për oficer të Policisë Gjygjësore të Prokurorisë”

 44. Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FA, priti në një takim pune Drejtorin e Akademisë së Sigurisë

 45. Firmoset marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet AS-së dhe Akademisë së Forcave të Armatosura

 46. Përfundon kursi me temë "Për drejtimin profesional të automjeteve policore që shërbejnë në kontrollin e territorit".

 47. Ceremoni për dorëzim certifikatash për kryekomisar Qetësor Gurra dhe komisar Mimoza Ibrahimi

 48. Ceremoni për dorëzimin e “Certifikatës së Karrierës”, kryekomisiar Bilbil Nuh Dervishi

 49. Në ambientet e Akademisë së Sigurisë u zhvillua, takimi i parë me pjesmarrjen e pikave të kontaktit të institucioneve përfituese në zbatim të këtij vendimi...

 50. Përfundon trajnimi me temë “Kurs i specializuar per punonjësit e emëruar rishtazi në strukturat e Kufirit dhe Migracionit ”
 51. Nxënësit e shkollës 9-vjeçare ”Ibrahim Brahja” vizitojnë Akademinë e Sigurisë
 52. Akademia e Shkencave të Republikës së Shqipërisë, i dhuron Akademisë së Sigurisë, 200 tituj librash me rreth 600 libra

 53. Ka përfunduar faza e tretë e intervistës dhe testit psikologjik

 54. Përfundoi kursi i I-rë, 5 ditor i trajnimit për drejtuesit e mjeteve të blinduara

 55. Ka përfunduar dita e parë e intervistës dhe testit psikologjik për kandidatët fitues në dy fazat e para (testi me shkrim dhe ai fizik)

 56. Ka përfunduar sot në datën 6 Tetor 2020, testimi fizik i aplikantëve, për 400 studentë për Patrullë të Përgjithshme

 57. Nis faza e parë, ajo e testimit me shkrim për “Patrullë të Përgjithshme”

 58. Akademia e Sigurisë, merr pjesë në konferencën shkencore me rastin e 100 vjetorit të Luftës së Vlorës më 1920

 59. Policisë së Shtetit i bashkohet sot në datë 30 Korrik 2020, një tjetër kontigjent me rreth 500 punonjës të Patrullës së Përgjithshme, si kontribut i shtuar për rritjen e sigurisë publike.
 60. Ceremoni për dorëzimin e certifikatave të vlerësimit, akorduar nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, disa punonjësve të Akademisë së Sigurisë

 61. SHPALLEN APLIKIMET PËR PRANIMIN NË AKADEMINË E SIGURISË PËR STUDENTË QË KANË PËRFUNDUAR CIKLIN E DYTË TË STUDIMEVE TË ARSIMIT TË LARTË ME MESATARE TË NOTAVE MBI 8, PËR DISA DEGË TË CAKTUARA.

 62. HAPEN APLIKIMET PËR 300 VENDE NË SHKOLLËN BAZË TË POLICISË, PËR “PATRULLË TË PËRGJITHSHME”

 63. Video Trajnuese me temë “Risqet nga fenomeni i korrupsionit në agjencitë ligjzbatuese shqiptare, nga një qasje operacionale; përhapja, ndikimi, strategji "

 64. Dedikim në emër të Akademisë së Sigurisë

 65. Filloi kursi XXXI i trajnimit bazë të punonjësve të shërbimit në SHPSF

 66. Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit në Akademinë e Sigurisë, prej datës 09.03.2020, ka vazhduar proçesin mësimor në platformat online.

 67. Ceremoni me rastin e daljes në pension të Komisar Ferhat Hysa
 68. Përfunduan programin e shkollimit “Kolegji i Policisë” 111 kursantë të kursit XIII-të

 69. Filloi kursi i parë për leje drejtimi të kategorisë A për motoçikletë, ku marrin pjesë punonjës Policie

 70. PAMECA V zhvilloi raundin e parë të trajnimit me temë "Etika ne Polici dhe Fenomeni i Korrupsionit"

 71. Përfundon kursi XVII i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”

 72. Përfundon trajnimi me temë “Menaxhimi Policor i Çështjes” për Specialistët e përdorimit te sistemit

 73. Kolegji i Policisë në Akademinë e Sigurisë, mori pjesë në panairin që organizoi Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në datat 18-22 shkurt 2020

 74. AS zhvilloi konferencën V shkencore ndërkombëtare “Krimi mjedisor, siguria mjedisore dhe siguria kombëtare” 11 shkurt 2020

 75. Takim informues mbi “Projektin e binjakëzimit”

 76. PAMECA V, zhvilloi trajnimin mbi "Teknikat e kontrollit të ndertesave dhe personave, përmes nocioneve teorike dhe përvojës praktike"

 77. Përfundon kursit XVI-të i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”

 78. Punë e shkëlqyer e Qendrës së Kërkimeve Shkencore në këto 4 vite të krijimit të saj

 79. Një delegacion i Kolegjit Universitar të Policisë Finlandeze vizitoi sot më datën 19.12.2019, Akademin e Sigurisë

 80. Ceremonia e lamtumirës për pedagogun e Akademisë së Sigurisë, Komisar Bajram Hajdarmetaj

 81. Historiania Sonlia Boçi, në AS: “Shqiptarët dhe koalicioni antifashist në Luftën e Dytë Botërore”

 82. Nxënësit e Shkollës së Mësme “Sandër Prosi” vizitë në Akademinë e Sigurisë

 83. Nxënësit e shkollës 9-vjeçare Ibrahim Brahja vizitojnë Akademinë e Sigurisë

 84. Një ditë me studentët e Patrullës së Përgjithshme në Akademinē e Sigurisë

 85. Fëmijët e shkollës 9-vjeçare Dora d’Istria vizitojnë Akademinë e Sigurisë

 86. Fjala e Drejtorit/Rektorit të Akademisë së Sigurisë me rastin e fillimit të vitit akademik 2019 – 2020 në Akademinë e Sigurisë

 87. Diplomohen Oficerët e rinj të Policisë Kriminale dhe Patrullës së Përgjithshme

 88. AS, pjesë e projekt-programit trajnues të FRONTEX-it, mbi profilizimin dhe skanimin

 89. Një delegacion i Akademisë së Kosoves për Siguri Publike vizitoi në datën 27 shtator 2019 Akademinë e Sigurisë
 90. Përfundon trajnimi me teme “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre” i zhvilluar nga QKSH në datat 25 - 27 shtator 2019

 91. Pameca V zhvilloi (raundin e dytë) të trjanimit për " Teknikat e kontrollit të ambjenteve dhe personave" për “Kolegjin e Policisë”

 92. Pameca V zhvilloi trajnimin për "Teknikat e kontrollit të ambjenteve dhe personave" për “Kolegjin e Policisë”

 93. Ka nisur sot në daten 10 shtator 2019, faza e dytë e konkurimit, testimi fizik, për Patrullë të Përgjithshme

 94. Aplikimet për Kursin e Oficerit të Policisë Kriminale, të hapura deri në 15 shtator 2019

 95. Aplikimet në Akademine e Sigurisë - Intervista e Drejtorit Bilbil Mema, në studion e "News 24"

 96. Shtyhet deri në 15 shtator 2019, afati për aplikimet për Oficerë të Policisë Kriminale

 97. PAMECA V dhe “Kolegji Policisë” së Akademisë së Sigurisë, përfunduan modulin e katërt të aktivitetit të simulimit për "Kontrollin e Ndërtesave dhe Personave”

 98. Kursantët kursit të XII për “Patrullë të Përgjithshme” në demonstrimin praktik të njohurive, marrë në “Kolegjin e Policisë”

 99. Përfundon kursi XI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 100. Këshilltari Gjerman zhvilloi një leksion të hapur me studentet pasuniversitar “Specialist të Hetimit të Krimit”

 101. Mbi 20 mijë studentë në Tiranë pajisen me Kartën e Studentit

 102. Njoftim Hapen aplikimet për t'u bërë pjesë e Policisë, për studentët me rezultate të larta

 103. NJOFTIM HAPEN APLIKIMET PËR SHKOLLËN BAZË TË POLICISË, PËR 500 VENDE
 104. Thirrje për Pjesëmarrje në Konferencën e V-të Ndërkombëtare me temë: “Krimi mjedisor, siguria mjedisore dhe siguria kombëtare”

 105. Përfunduan me sukses trajnimin për "Oficer të Patrullës së Përgjithshme", 38 punonjës policie

 106. Përfaqësuesi i CEPOL, Z. Frans Moorman, zhvilloi një takim informues lidhur me një trajnim rajonal që CEPOL dëshiron të bëj në Shqipëri

 107. Rektori i AS-së, merr pjesë në konferencën ndërkombëtare IDEALEST 2019, SHBA

 108. Akademia e Sigurisë (QKSH) zhvilloi Konferencën IV-të Shkencore Ndërkombëtare me teme Siguria rrugore dhe përdoruesit e rrugës në Shqipëri

 109. Drejtori i AS-së, drejtues i lartë Bilbil Memaj, viziton Akademinë e Sigurisë së Austrisë

 110. Promovohet libri Ruajtja dhe mbrojtja e kufirit shqiptar 1912 -1990”, i dr. Jorgo Qiricit

 111. Student të Akademisë Federale Gjermane të Policisë, vizituan Akademin e Sigurisë në datën 8 maj 2019

 112. Përfundon kursi XXIX-të, për trajnimin bazë të punonjësve të shërbimit në SHPSF
 113. Përfunduan trajnimin 24 punonjës të Forcave të Ndërhyrjes së Shpejtë (FNSH)

 114. Akademia e Sigurisë dhe Akademia e Kosovës për Siguri Publike, rinovojnë marrëveshjen e bashkëpunimit

 115. Filloi kursi XXIX- i trajnimit bazë për punonjës të shërbimit në SHPSF

 116. Një delegacion i lartë i FRONTEX, vizitoi Akademinë e Sigurisë në datën 16 prill 2019

 117. Filloi kursi V-të për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP

 118. Filloi trajnimi për formimin bazë policor ”Patrullë e Përgjithshme” me punonjësit e policisë që janë pranuar në Policinë e Shtetit nga Ish Ushtarakë të Forcave të Armatosura

 119. Filloi sot më datë 15.04.2019 kursi III-të i trajnimit të “Oficerëve të Sigurisë në Shkolla Publike”

 120. Me datë 5 prill 2019, në Akademinë e Sigurisë përfundoj trajnimi dy javor për programin "Sistem trajnimi për menaxhimin e situatave të emergjencave civile"

 121. Një delegacion i lartë i Akademisë Federale të Policisë të Vjenës, vizituan Akademinë e Sigurisë në datat 27-29 Mars 2019

 122. Përfundon kursi XXVIII për trajnimin bazë te punonjësve të shërbimit në SHPSF

 123. Sot në datën 25 mars 2019, në Akademinë e Sigurisë filloj trjanimi me temë "Sistem trajnimi për menaxhimin e situatave të emrgjencave civile"

 124. Filloi kursi X-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 125. Kryeministri Edi Rama në takimin e zhvilluar në Akademinë e Sigurisë, e cila hap dyert për studentët e ekselencës

 126. Fjala e Drejtorit/Rektorit të Akademisë së Sigurisë, në ceremoninë e hapjes "Kursi i Oficerit të Policisë Kriminale" datë 4 mars 2019

 127. Përfundon kursi IV për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të “SHPSF-ve”

 128. Sot, më 19.02.2019, u zhvillua Kursi III-të për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të SHPSF-ve

 129. Përfundon kursi i I-rë për “Oficerët e Sigurisë në Shkolla”, të cilët përfunduan kursin një mujore të formimit

 130. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Ardi Veliu, i akordon, "Certifikatën për shërbime të dalluara", Drejtorit të Akademisë së Sigurisë

 131. Përfundon kursi X-të i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”

 132. Drejtori AS-së, i ftuar në rubrikën Opinion të News 24, për aplikimet e studentëve, për tu bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 133. Përfundon kursi XXVII për trajnimin bazë të punonjësve të shërbimit të SHPSF

 134. Akademia e Sigurisë zhvilloi sot në datën 24 janar 2019, analizën vjetore të punës për vitit 2018

 135. Filloi kursi XXVII-të i trajnimit bazë të punonjësve të shërbimit të SHPSF, në datën 14.01.2019
 136. Filloi sot më datë 14.01.2019 kursi I-rë i trjanimit të “Oficerëve të Sigurisë në Shkolla Publike”

 137. Sot më datë 14.01.2019, filloi kursi i trjanimit për ngritjen në gradën “Kryekomisar”

 138. Përfundoi kursi IX-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 139. Filloi kursi katërt për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP

 140. Delegacioni AS, zhvilloi një vizitë në Gjermani dhe Poloni në datat 19-23 nëntor 2018

 141. AS, zhvilloi sot në datën 21 nëntor 2018 Konferencën e III-të Shkencore Ndërkombëtare me temë: “Krimi kompjuterik, kërcënimi kibernetik dhe siguria kombëtare

 142. Përfundoi testimi fizik për pranimin në “Kolegjin e Policisë” për Patrullë të Përgjithshme

 143. AS, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Sigurisë, Vjenë, Austri

 144. Zhvilloi punimet Konferenca e Dytë Ndërkombëtare e Akademisë së Kosovës Për Siguri Publike
 145. Vijon testimi fizik i kandidatëve për "Patrullë të Përgjithshme"

 146. AS, do të trajnoj të gjithë Oficerët e Sigurisë në Shkolla Publike Shqiptare (OSSH)

 147. Filloi kursi IX-të me temë: “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” për 20 punonjës policie me gradë “Inspektor”
 148. Përfundon kursi XXVI për trajnimin bazë për punonjësit e SHPSF

 149. Në datat 23 - 25 tetor 2018 në Budva të Malit të Zi, u mbajt Konferenca Ndërkombëtare me temë “Implementimi i Trajnimit Policor në Vendet e Ballkanit Perëndimor”

 150. Filloi kursi XXVI i trajnimit bazë të punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 151. Në periudhën 20 korrik – 20 shtator 2018, pranë Drejtorive Vendore të Policisë, u hap aplikimi për të gjithë të intersuarit për të ndjekur studimet në Kolegjin Profesional të Lartë “Kolegjin e Policisë”, në Akademinë e Sigurisë.

 152. Fillon kursi i parë për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik në Shërbimet Private të Sigurisë Fizike

 153. Pasioni për Policinë, 2679 aplikantë kualifikohen për t'ju nënshtruar fazave të testimit për Patrullë të Përgjithshme në Kolegjin e Policisë

 154. Përfundon kursi XXV për trajnimin bazë për punonjësit e SHPSF, në datën 5 tetor 2018

 155. Sot në datën 28 shtator 2018, ju sjellim në vemendjen tuaj kohën e mbjelljes në ambientet e Akademisë, të 740 fidaneve pemë të ndryshme

 156. Përfundon trajnimi me teme “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre” i zhvilluar nga QKSH në datat 24 - 26 shtator 2018

 157. Filloi kursi XXV i trajnimit bazë të punonjësve të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike në datën 24 Shtator 2018

 158. Përfundon kursi XXIV për trajnimin bazë të punonjësit të SHPSF

 159. AS, u zhvillua trajnimi me temë “Përdorimi i Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit në Luftën Kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore”

 160. Përfundon trjanimin me teme: “Inteligjenca dhe Siguria”

 161. Filloi Kursi VIII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”, ku marrin pjesë 20 punonjës Policie

 162. Filloi kursi i XXIV-të i trajnimit bazë për punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike
 163. Përfundon trajnimin me teme: "Procesi i Hetimit" i zhvilluar nga Lektorët e Departamentit të Antiterrorizmit të Policisë Kombëtare të Turqisë

 164. Përfundoi kursi i XXIII, për trajnimin bazë të punonjësve të SHPSF

 165. Filloi kursi i XXIII, i trajnimit bazë të punonjësve të “Shërbimit Privat të Sigurisë Fizikepër 151 pjesëmarrës

 166. AS, u zhvillua ceremonia e përurimitaktivitetit “Autoshkolla e Akademisë së Sigurisë” për dhënjen e lejeve të drejtimit të kategorisë: Am,A1,A2 dhe A, për motoçikletë.

 167. Akademia e Sigurisë dhe Shkolla e Magjistraturës nënshkruan në datën 7 korrik 2018, Memorandumin e Mirëkuptimit “Për forcimin e bashkëpunimit” te dy institucioneve

 168. Sot në datën 19 qershor 2018, në ambientet e Akademisë së Sigurisë u zhvillua ceremonia e certefikimit të kursit të II-të për “ Formimin professional i punonjësve të Policisë së Burgjeve ”
 169. Përfundon kursi XXII-të i trajnimit bazë të punonjësit të SHPSF

 170. Përfundon Kursi VII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 171. Në Akademinë e Policisë së Turqisë u mbajtë ceremonia e diplomimit të studentëve të Policisë që përfunduan me sukses programin mësimor të kësaj Akademie

 172. Në datën 8 Qershor 2018, u zhvillua mbledhja e Grupit të Përbashkët të Punës të Programit për Forcimimin e Policimit në Komunitet
 173. Përfundon kursi i XXI-të i trajnimit bazë për punonjës të SHPSF-së

 174. Në datën 18 maj 2018, në ambientet e Akademisë së Sigurisë u hap kursi i dytë për “ Formimin professional i punonjësve të Policisë së Burgjeve ”

 175. Përfundon seminari Rajonal që u zhvillua nga data 15- 17 Maj 2018, me temë ” Ndalimi i Drogës në Rrugë Interurbane ”

 176. Filloi kursi i XXI-të i trajnimit bazë për punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike
 177. Përfundoi kursi i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”
 178. Filloi kursit i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-së, në datën 8 Maj 2018

 179. Studentët e vitit të tretë të vitit akademik 2017 – 2018, iu nënshtruan provimit përfundimtar të Diplomës në datat 30 Prill - 1 Maj 2018

 180. Filluan Kursin e VII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë18 punonjës Policie, në datë 2 Prill 2018

 181. Akademia e Sigurisë zhvilloi në datën 26 Prill 2018, Konferencën e II-të Shkencore Kombëtare me teme: “Dhuna ekstreme në familje dhe masat për parandalimin e reduktimin e vrasjeve për shkak të marrëdhënieve familjare"

 182. Përrfundon kursi “Për trajnerët në qendrat e trajnimit privat”

 183. Filloi Trajnimi në datën 25 Prill 2018, i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët më të mirë Austriak, për përballimin e emergjencave civile, për zjarrfikësit e Tiranës, Policisë s ë Shtetit si edhe urgjencave mjekësore

 184. Sot në datë 20 Prill 2018, përfundoi Kursi VI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë

 185. Përfundon Trajnimi me temë “Krimi i Organizuar Ndërkufitar, Tiparet dhe Dimensionet e Krimit Modern”

 186. Përfundon kursi XIX- të i trajnimit bazë për punonjësit të “Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 187. datën 5 Prill 2018, u zhvillua Ceremonia e dhënjes sëCertifikates për “Shërbime të Dalluara” për Zj.Fatmira Gjoni

 188. Grupin i 3-të, filloi Trajnimin në Akademinë e Sigurisë me temë “Për Formimin dhe kulifikimin e punonjësve të Policisë Bashkiake”

 189. Trajnimi me temë “Qarkullimi ndërkombëtarë i mjeteve rrugore.Marrëveshjet ndërkombëtare për trafikun rrugor”

 190. Filloi kursi XIX-të i “SHPSF- së”

 191. PAMECA V organizon Workshop nga data 03 - 05 Prill 2018

 192. Trajnim me temë “Vëzhgimi i fshehtë i personave dhe mjediseve në zonat urbane dhe ato rurale”

 193. Filloi trajnim me temë “Trajnimi i Oficerëve të Trajnimit në Terren-3”

 194. Në datën 3 Prill 2018, filloi trajnimi me teme “Kursi bazë i hetimit i SHÇBA-së”

 195. Zhvillimi i testimit me shkrim për 1385 kandidatë, për punonjës të rolit bazë

 196. Një delegacion i lartë Gjerman vizitoi Akademinë e Sigurisë në datat 13-16 Mars 2018

 197. Në Akademinë e Sigurisë trajnohen 15 Oficerët e parë të Sigurisë, pjesë e trupës mësimore pranë shkollave të mesme të Kryeqytetit

 198. “Oficerët e Sigurisë në shkolla”, Drejtori i Akademisë së Sigurisë Bilbil Memaj i ftuar në emisionin "Mirëmëngjes Shqipëri" në TVSH

 199. Filloi në datën 05.03.2018 kursi i XXVI i Kolegjit të Lartë Policor për “Patrulle të Përgjithshme”
 200. "Trajnimi i Pare Kombëtar për Eskortat e Kthimit”
 201. Në datën 05.03.2018 nisi Trajnimi me temë: “Kursi Baze i Policisë Kufitare – 2”
 202. Filloi Trajnimi ne daten 05.03.2018, me temë “Marrja dhe Shkëmbimi i Eksperiencave kombëtare dhe ndërkombëtare"
 203. Në datën 05.03.2018, nisi Trajnimi me temë: “Trajnimi i oficereve te trajnimit ne terren”
 204. Filloi kursi i VI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” për 25 punonjës Policie
 205. Përfundon trajnimi profesional për Policinë Bashkiake

 206. Profesoreshë Ann Fitzgerald zhvilloi Trajnimin me temë: “Planifikimi Strategjik për Sigurinë dhe Zhvillimin” me Drejtorët e Qarqeve dhe Drejtorive kryesore.

 207. Akademiku Moikom Zeqo dhe Prof.Dr. Pëllumb Xhufi, mbajtën një leksion të hapur para studentëve dhe pedagogëve të Akademisë së Sigurisë.

 208. Prokurori kombëtar i Antimafias dhe Antiterrorit Italian, z. Frederico Cafiero De Raho, zhvilloi një vizitë në Akademinë e Sigurisë.

 209. SELEC, zhvillon në AS një takim në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar.

 210. Akademia e Sigurisë dhe Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

 211. AS, fillon për herë të parë trajnimi profesional për Policinë Bashkiake
 212. Përfunduan kursin e XI-të, 387 kursantë për“Patrullë të Përgjithshme të Policisë “

 213. Akademia e Sigurisë nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Policisë të Malit të Zi

 214. Në datat 22-26 janar 2018 u zhvillua trajnimi rajonal për krimin kibernetik nga 6-të vende të rajonit

 215. Përfundon trajnimi me temë: “Kurs për mbijetesen në rrugë të punonjësit të Policisë”
 216. Viti mbarëkombëtar i Skënderbeut - Studiuesi Dritan Egro bashkëbisedoi me studentët e Akademisë së Sigurisë

 217. Java e policisë – vizitë e studentëve

 218. Nxënës nga Farka e Vogël, vizitojnë AS
 219. Tryezë diskutimi për reformimin e Akademisë së Sigurisë
 220. Përfundon me suksese kursi i V-të i motoçiklizmit
 221. Filloi kursi i pestë i motoçiklizmit
 222. Në ambientet e Akademisë së Sigurisë, u zhvillua Projekt-Program Trajnimi për Trajnuesit, me temë: “Me Shkollat për Komunitete të Sigurta”

 223. “Informim dhe Privatësi”, trajnim në Akademinë e Sigurisë
 224. AS, zhvilloi Konferencën e II-të Shkencore Nderkombetare “Shkencat ligjore dhe sfidat bashkëkohore të sigurisë”
 225. Një delegacion i Mbretërisë së Hollandës, vizitoi Akademinë e Sigurisë

 226. AS, nënshkruan “Memorandum Mirëkuptimi” me Akademinë e Estonisë

 227. Certifikohen trajnerët kombëtarë për zbulimin e dokumentave false

 228. Përfundon kursi IV i Motoçiklizimit

 229. Një delegacion i AS, vizitoi shkollën e policisë  në Szeged të Hungarisë

 230. Kursantët e Motoçiklizmit zhvilluan praktikën  në terren
 231. Drejtori i Shoqatës Ndërkombëtare Rinore IYF, vizitoi sot Akademinë e Sigurisë.
 232. Trajnim me teme: “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre “ i cili u realizua nga QKSH.

 233. Filloi kursi i katërt i motoçiklistëve të 23 punonjësve të Policisë së Shtetit.
 234. Një ekip i Akademisë së Sigurisë vizitoi Akademinë e Shkencave të Sigurisë së Estonisë

 235. Shkolla 9-vjecare “Jeronim De Rada” ka vizituar sot Akademin e Sigurisë

 236. Një ekip i Akademisë së Shkencave të Sigurisë të Estonisë vizitoi Akademinë e Sigurisë.

 237. Përfundoi kursi i plotë për 38, specialistë të Policisë Shkencore si “Ekspert Kriminalist”

 238. Në ambientet e Akademisë së Sigurisë u zhvillua ceremonia e përfundimit të trajnimit me Lektore /Instruktorë Anglez.

 239. AS, u zhvillua ceremonia përkujtimore në kuadër të 5 Majit ”Ditës së Dëshmorëve të Atdheut”.

 240. Ceremonia e Certifikimit të punonjësve të Policisë që përfunduan kursin e trajnimit për gradën “Nënkomisar”

 241. Zhvilloi me sukses punimet, konferenca shkencore kombëtare e Akademisë së Sigurisë, “Depresioni dhe Vetëvrasja”

 242. Një Delegacion i nivelit të Lartë të Bashkimit Europian vizitoi Akademine e Sigurisë

 243. Firmoset marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Akademisë së Sigurisë dhe Akademisë së Forcave të Armatosura

 244. Filloi kursi i XI, për Patrullë të Përgjithshme për 418 kursantë, në Kolegjin Profesional të Lartë ”Kolegji i Policisë”

 245. Një delegacion i lartë i i EUROPOL-it, vizitoi Akademinë e Sigurisë

 246. Filloi seminari me temë: "Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore" me ekspertë të Policisë Italiane

 247. Filloi kursi i trajnimit me temë “Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore"

 248. Ceremonia përkujtimore e 1-vjetorit të vdekjes të Dr. Sofokli Duka

 249. Studentët e Fakuletit të New York, vizituan Akademinë e Sigurisë.

 250. Akademia e Sigurisë, përfundon trajnimi i instruktorëve për krimet e lehta

 251. Akademia e Sigurisë, zhvillon analizën vjetore të vitit 2016

 252. Takimi i Koordinatorëve Kombëtarë të Agjencisë Europiane për Trajnimin e Forcave të Zbatimit të Ligjit (CEPOL).

 253. Një delegacion i Akademisë së Kosovës për Siguri Publike viziton Akademinë e Sigurisë

 254. Mentorimi - UN Woman dhe DCAF trajnojnë oficeret e Policisë së Shtetit

 255. AS, zhvillohet seminari mbi zbulimin e krimeve transnacionale

 256. Akademia e Sigurisë  merr çmimin “Institucion Model”, në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare, të zhvilluar në Tetovë-Shkup.

 257. Drejtori i Policisë Greke dhe një delegacion i lartë, vizitojnë Akademinë e Sigurisë

 258. Konferenca e I-rë Shkencore Ndërkombëtare e Akademisë së Sigurisë me temë: "Kontributi në sigurinë publike nëpërmjet arsimimit".

 259. Ceremonia e promovimit të librit të autorit Dr. Bilbil MEMAJ “Lidershipi në policinë e shtetit - rasti i Shqipërisë”në Akademinë e Kosovës  për Siguri Publike.

 260. Sot në dt.20.10.2016, filloi viti ri Akademik në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit 

 261. Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë Drejtues i Lartë Bilbil Memaj zhvilloi një mbledhje për te shpjeguar strukturën e re të Akademisë së Sigurisë.

 262. Aktiviteti i zhvilluar në ambientet e Akademinë së Sigurisë me Akademinë Marubi

 263. Kryqi i Kuq Shqiptar  zhvilloi  fushatën e ndërgjegjësimit për dhurimin vullnetar të gjakut në ambientet e Akademisë së Sigurisë

 264. Akademia e Sigurisë zhvilloi Trajnimin me temë : “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe botimeve të tyre”

 265. Takimi i shefit të misionit Interforza  Z. Giovanni Conti dhe drejtorit të përgjithshëm të Akademisë së Sigurisë drejtues i lartë Z.Bilbil Memaj

 266. Testimi me shkrim për 798 aplikantët për të ndjekur studimet Bachelor në Akademinë e Sigurisë

 267. Akademia e Sigurisë merr pjesë në aktivitetin “Ditë e hapur me Policinë e Shtetit

 268. Ceremonia e Çertifikimit të 31 kursantëve të oficerëve të  Gardës së Republikës

 269. Shefi i Pameca IV, Z. Giorgio Butini, i dorëzoi Drejtorit të Përgjithshëm të Akademisë së Sigurisë, Emblemen e PAMECA IV

 270. Ceremonia e vleresimit nga misioni  ICITAP

 271. Certifikohen 82 punonjës të Policisë së Shtetit 

 272. Drejtori i përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë, pjesëmarrës në konferencën ndërkombëtare të IADLEST, në SHBA

 273. Panairi  “Ditë e Hapur me Policinë e Shtetit”

 274. Përfundon kursi  ”Menaxhimi i krizave gjatë sulmeve Terroriste”

 275. Filloi kursi ”Menaxhimi i krizave gjatë sulmeve Terroriste” me Lektorët Turqë

 276. Ministri i Punëve të Brendshme Z.Saimir Tahiri, me kadetët e Akademisë: Policia, e sulmuar nga ata që nuk duan drejtësi

 277. Ceremoni përkujtimore në kuadër të 5 Majit ”Ditës së dëshmorëve të Atdheut”

 278. Vizita e Ambasadorit të Zvicrës në Akademinë e Sigurisë, Sh.T.Z Christoph GRAF, i shoqëruar nga themeluesi i Qendrës së Urgjencës “ERA” z. Christian VÖGELI

 279. Akademia e Sigurisë hapi dyert për shkollat e mesme të Kryeqytetit nga data 16 Prill deri më 5 Maj 2016.                     Shkolla “Asim Vokshi Kliko ketu    Shkolla "Andon Zako Cajupi” Kliko ketu  Shkolla "Eqrem Çabej” Kliko ketu

 280. Debati i parë në gjuhën angleze midis studentëve të Grupit I të Fakultetit të Sigurisë Publike dhe studentëve të Grupit II të Fakultetit të Hetimit të Krimit

 281. Më datën 14 Prill, në Sallën e Kinemasë së Akademisë së Sigurisë u organizua takimi për promovimin e librit                                “Itali – Shqipëri”

 282. AS, fillon trajnimi i OSBE-së për krimet e urrjejtjes

 283. Antiterrorizmi: pedagogë të Policisë turke, trajnojnë specialistët shqiptarë të antiterrorit

 284. Nxënësit e “Turgut Ozal” vizitojnë Akademinë e Sigurisë

 285. Vizitë bashkëpunimi e rektorit dhe stafit të Universitetit të Tiranës në Akademinë e Sigurisë

 286. Akademia e Sigurisë, analizon ecurinë e 2015-s

 287. AS, kremtohet 103 vjetori i krijimit të Policisë Shqiptare

 288. Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë uron studentët me rastin e festave të fundvitit

 289. Certifikimi - mbyllet me sukses Kursi Bazë i Kufirit dhe Emigracionit

 290. AS, hetues të Policisë përfundojnë me sukses kursin “Hetimi i Krimeve të Lehta” 

 291. Moikom Zeqo dhe Ksenofon Krisafi, mes studentëve të Akademisë: “Policia e Shtetit, krenaria jonë...”

 292. Prezantohet Kodi Etik i Policisë së Shtetit

 293. Vizita e Delegacionit Serbë në Akademinë e Sigurisë

 294. Akademia e Sigurisë është nënshkruese e Kartës Europiane

 295. Reshat Arbana dhe Luftar Paja, takim me studentët e Akademisë

 296. Vizita e Kryetarit të Parlamentit Evropian në Akademinë e Sigurisë

 297. Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimi midis Universitetit të Tiranës dhe Akademisë së Sigurisë