1. Mbjellet një pemë ulliri shumë vjeçare në ambientet e palestrës AS

 2. Certifikohen 443 kursantët e rinj, për Patrullë të Përgjithshme

 3. Kursantët e Policisë Bashkiake, gjatë trajnimit në Akademinë e Sigurisë

 4. Dhuro gjak, shpëto jetë!

 5. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu i akordon certifikatë Drejtuesit të Parë Skënder Kalemi

 6. 5 Maj 2021, përkujtohen Dëshmorët e Policisë

 7. Ceremoni për dorëzim certifikatash për kryekomisar Qetësor Gurra dhe komisar Mimoza Ibrahimi

 8. Përfundon trajnimi me temë “Kurs i specializuar per punonjësit e emëruar rishtazi në strukturat e Kufirit dhe Migracionit ”
 9. Ka përfunduar faza e tretë e intervistës dhe testit psikologjik

 10. Ka përfunduar dita e parë e intervistës dhe testit psikologjik për kandidatët fitues në dy fazat e para (testi me shkrim dhe ai fizik)

 11. Ka përfunduar sot në datën 6 Tetor 2020, testimi fizik i aplikantëve, për 400 studentë për Patrullë të Përgjithshme

 12. Nis faza e parë, ajo e testimit me shkrim për “Patrullë të Përgjithshme”

 13. Policisë së Shtetit i bashkohet sot në datë 30 Korrik 2020, një tjetër kontigjent me rreth 500 punonjës të Patrullës së Përgjithshme, si kontribut i shtuar për rritjen e sigurisë publike.

 14. Ceremoni për dorëzimin e certifikatave të vlerësimit, akorduar nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, disa punonjësve të Akademisë së Sigurisë

 15. HAPEN APLIKIMET PËR 300 VENDE NË SHKOLLËN BAZË TË POLICISË, PËR “PATRULLË TË PËRGJITHSHME”

 16. Përfunduan programin e shkollimit “Kolegji i Policisë” 111 kursantë të kursit XIII-të

 17. PAMECA V zhvilloi raundin e parë të trajnimit me temë "Etika ne Polici dhe Fenomeni i Korrupsionit"

 18. Kolegji i Policisë në Akademinë e Sigurisë, mori pjesë në panairin që organizoi Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në datat 18-22 shkurt 2020

 19. AS zhvilloi konferencën V shkencore ndërkombëtare “Krimi mjedisor, siguria mjedisore dhe siguria kombëtare” 11 shkurt 2020

 20. Takim informues mbi “Projektin e binjakëzimit”

 21. PAMECA V, zhvilloi trajnimin mbi "Teknikat e kontrollit të ndertesave dhe personave, përmes nocioneve teorike dhe përvojës praktike"

 22. Ceremonia e lamtumirës për pedagogun e Akademisë së Sigurisë, Komisar Bajram Hajdarmetaj

 23. Historiania Sonlia Boçi, në AS: “Shqiptarët dhe koalicioni antifashist në Luftën e Dytë Botërore”

 24. Nxënësit e Shkollës së Mësme “Sandër Prosi” vizitë në Akademinë e Sigurisë

 25. Nxënësit e shkollës 9-vjeçare Ibrahim Brahja vizitojnë Akademinë e Sigurisë

 26. Një ditë me studentët e Patrullës së Përgjithshme në AkademinÄ“ e Sigurisë

 27. Fëmijët e shkollës 9-vjeçare Dora d’Istria vizitojnë Akademinë e Sigurisë

 28. Fjala e Drejtorit/Rektorit të Akademisë së Sigurisë me rastin e fillimit të vitit akademik 2019 – 2020 në Akademinë e Sigurisë

 29. Diplomohen Oficerët e rinj të Policisë Kriminale dhe Patrullës së Përgjithshme
 30. Një delegacion i Akademisë së Kosoves për Siguri Publike vizitoi në datën 27 shtator 2019 Akademinë e Sigurisë

 31. Pameca V zhvilloi (raundin e dytë) të trjanimit për " Teknikat e kontrollit të ambjenteve dhe personave" për “Kolegjin e Policisë”

 32. Pameca V zhvilloi trajnimin për "Teknikat e kontrollit të ambjenteve dhe personave" për “Kolegjin e Policisë”

 33. Vijon testimi fizik (Dita e tretë) i konkurrentëve për 500 vende, për Patrullë të Përgjithshme, në Policinë e Shtetit

 34. Ka nisur sot në daten 10 shtator 2019, faza e dytë e konkurimit, testimi fizik, për Patrullë të Përgjithshme

 35. Aplikimet në Akademine e Sigurisë - Intervista e Drejtorit Bilbil Mema, në studion e "News 24"

 36. Kursantët kursit të XII për “Patrullë të Përgjithshme” në demonstrimin praktik të njohurive, marrë në “Kolegjin e Policisë”

 37. PAMECA V dhe “Kolegji Policisë” së Akademisë së Sigurisë, përfunduan modulin e katërt të aktivitetit të simulimit për "Kontrollin e Ndërtesave dhe Personave”

 38. Klasa e VIII-të, në “Kolegjin Policor”, me iniciativen dhe donacionin e tyre organizuan mbjelljen e 13 pemeve në ambientet e Akademisë së Sigurisë

 39. Akademia e Sigurisë (QKSH) zhvilloi Konferencën IV-të Shkencore Ndërkombëtare me teme Siguria rrugore dhe përdoruesit e rrugës në Shqipëri
 40. Një delegacion i lartë i FRONTEX, vizitoi Akademinë e Sigurisë në datën 16 prill 2019

 41. Filloi trajnimi për formimin bazë policor ”Patrullë e Përgjithshme” me punonjësit e policisë që janë pranuar në Policinë e Shtetit nga Ish Ushtarakë të Forcave të Armatosura

 42. Filloi sot më datë 15.04.2019 kursi III-rë i trajnimit të “Oficerëve të Sigurisë në Shkolla Publike”

 43. Me datë 5 prill 2019, në Akademinë e Sigurisë përfundoj trajnimi dy javor për programin "Sistem trajnimi për menaxhimin e situatave të emergjencave civile"

 44. Një delegacion i lartë i Akademisë Federale të Policisë të Vjenës, vizituan Akademinë e Sigurisë në datat 27-29 Mars 2019

 45. Përfundon kursi i I-rë për “Oficerët e Sigurisë në Shkolla”, të cilët përfunduan kursin një mujore të formimit

 46. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Ardi Veliu, i akordon, "Certifikatën për shërbime të dalluara", Drejtorit të Akademisë së Sigurisë

 47. Drejtori AS-së, i ftuar në rubrikën Opinion të News 24, për aplikimet e studentëve, për tu bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 48. Akademia e Sigurisë zhvilloi sot në datën 24 janar 2019, analizën vjetore të punës për vitit 2018

 49. Filloi sot më datë 14.01.2019 kursi I-rë i trjanimit të “Oficerëve të Sigurisë në Shkolla Publike”

 50. Përfundoi testimi fizik për pranimin në “Kolegjin e Policisë” për Patrullë të Përgjithshme

 51. AS, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Sigurisë, Vjenë, Austri

 52. Vijon testimi fizik i kandidatëve për "Patrullë të Përgjithshme"

 53. Në periudhën 20 korrik – 20 shtator 2018, pranë Drejtorive Vendore të Policisë, u hap aplikimi për të gjithë të intersuarit për të ndjekur studimet në Kolegjin Profesional të Lartë “Kolegjin e Policisë”, në Akademinë e Sigurisë.

 54. Pasioni për Policinë, 2679 aplikantë kualifikohen për t'ju nënshtruar fazave të testimit për Patrullë të Përgjithshme në Kolegjin e Policisë

 55. Përfundon trajnimi me teme “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre” i zhvilluar nga QKSH në datat 24 - 26 shtator 2018

 56. Akademia e Sigurisë dhe Shkolla e Magjistraturës nënshkruan në datën 7 korrik 2018, Memorandumin e Mirëkuptimit “Për forcimin e bashkëpunimit” te dy institucioneve

 57. Sot në datën 19 qershor 2018, në ambientet e Akademisë së Sigurisë u zhvillua ceremonia e certefikimit të kursit të II-të për “ Formimin professional i punonjësve të Policisë së Burgjeve ”

 58. Në datën 18 maj 2018, në ambientet e Akademisë së Sigurisë u hap kursi i dytë për “ Formimin professional i punonjësve të Policisë së Burgjeve ”

 59. Grupin i 3-të, filloi Trajnimin në Akademinë e Sigurisë me temë “Për Formimin dhe kulifikimin e punonjësve të Policisë Bashkiake”
 60. Filloi trajnim me temë “Trajnimi i Oficerëve të Trajnimit në Terren-3”
 61. Akademia e Sigurisë zhvilloi në datën 26 Prill 2018, Konferencën e II-të Shkencore Kombëtare me teme: “Dhuna ekstreme në familje dhe masat për parandalimin e reduktimin e vrasjeve për shkak të marrëdhënieve familjare"
 62. Zhvillimi i testimit me shkrim për 1385 kandidatë, për punonjës të rolit bazë

 63. Një delegacion i lartë Gjerman vizitoi Akademinë e Sigurisë në datat 13-16 Mars 2018
 64. Në Akademinë e Sigurisë trajnohen 15 Oficerët e parë të Sigurisë, pjesë e trupës mësimore pranë shkollave të mesme të Kryeqytetit

 65. Filloi në datën 05.03.2018 kursi i XXVI i Kolegjit të Lartë Policor për “Patrulle të Përgjithshme”
 66. "Trajnimi i Pare Kombëtar për Eskortat e Kthimit”

 67. Në datën 05.03.2018 nisi Trajnimi me temë: “Kursi Baze i Policisë Kufitare – 2”

 68. Filloi Trajnimi ne daten 05.03.2018, me temë “Marrja dhe Shkëmbimi i Eksperiencave kombëtare dhe ndërkombëtare"
 69. Në datën 05.03.2018, nisi Trajnimi me temë: “Trajnimi i oficereve te trajnimit ne terren”

 70. Përfundon trajnimi profesional për Policinë Bashkiake
 71. SELEC, zhvillon në AS një takim në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar
 72. Akademia e Sigurisë dhe Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi
 73. AS, fillon për herë të parë trajnimi profesional për Policinë Bashkiake
 74. Përfunduan kursin i XI-të, 387 kursantë për“Patrullë të Përgjithshme të Policisë “
 75. Përfundon trjanimi me temë: “Kurs për mbijetesen në rrugë të punonjësit të Policisë”
 76. Viti mbarëkombëtar i Skënderbeut - Studiuesi Dritan Egro bashkëbisedoi me studentët e Akademisë së Sigurisë
 77. Java e policisë – vizitë e studentëve
 78. Nxënës nga Farka e Vogël, vizitojnë AS
 79. Tryezë diskutimi për reformimin e Akademisë së Sigurisë
 80. “Informim dhe Privatësi”, trajnim në Akademinë e Sigurisë
 81. AS, zhvilloi konferencën e II-të shkencore “Shkencat ligjore dhe sfidat bashkëkohore të sigurisë”
 82. Përfundon kursi IV i Motoçiklizimit
 83. Një delegacion i AS, vizitoi shkollën e policisë  në Szeged të Hungarisë
 84. Drejtori i Shoqatës Ndërkombëtare Rinore IYF, vizitoi sot Akademinë e Sigurisë.
 85. Trajnim me teme: “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre “ i cili u realizua nga QKSH
 86. U zhvillua ceremonia e betimit dhe certifikimit të kursantëve që përfunduan kursin e X-të në “Kolegjin e Policisë” në Akademinë e Sigurisë.

 87. Filloi kursi i XI, për Patrullë të Përgjithshme për 418 kursantë, në Kolegjin Profesional të Lartë ”Kolegji i Policisë”

 88. Aktiviteti i zhvilluar në ambientet e Akademinë së Sigurisë me Akademinë Marubi. Kliko ketu 
 89. Kryqi i Kuq Shqiptar  zhvilloi  fushatën e ndërgjegjësimit për dhurimin vullnetar të gjakut në ambientet e Akademisë së Sigurisë. Kliko ketu

 90. 319 kursantë fillojnë studimet  në Kolegjin Profesional i Lartë "Kolegji i Policisë" në Akademinë e Sigurisë.Kliko ketu

 91. Në  datë  09.11.2015 filloi kursi i XXIV i Kolegjit Profesional i Lartë "Kolegji i Policisë" 11 javor për Patrullë  të  Përgjithshme. Ky kurs zhvillohet sipas një  programi mësimor të  detajuar në  disa module me karakter teorik dhe praktik.Kliko ketu