Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Dhuro gjak, shpëto jetë!

Dhuro gjak, shpëto jetë!

Për t’iu ardhur në ndihmë fëmijëve talasemikë, 100 studentë dhe pedagogë të Kolegjit Policor në Akademisë së Sigurisë iu përgjigjën thirrjes së bërë nga Kryqi i Kuq për të dhuruar gjak.

Në themel të misionit të Policisë së Shtetit qëndron humanizmi dhe sakrifica dhe nën këtë moto studentët që vijojnë studimet për Patrullë të Përgjithshme dhe pedagogët e tyre dhuruan gjak për fëmijët talasemikë.

Video: https://www.facebook.com/policiashtetitshqiptar/videos/3090007181285632