Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Përfundon trajnimi me temë “Kurs i specializuar per punonjësit e emëruar rishtazi në strukturat e Kufirit dhe Migracionit ”

Sot më datë 18 Janar 2021, u zhvillua ceremonia e certefikimit për 18 punonjës Policie të cilët përfunduan me sukses trajnimin me temë: “Kurs i specializuar per punonjësit e emëruar rishtazi në strukturat e Kufirit dhe Migracionit ”.

Ky trajnim u zhvillua në ambientet e Akademisë së Sigurisë nga data 19 Tetor 2020 – 18 Janar 2021.