Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Ka përfunduar dita e parë e intervistës dhe testit psikologjik për kandidatët fitues në dy fazat e para (testi me shkrim dhe ai fizik)

➡️ Ka përfunduar dita e parë e intervistës dhe testit psikologjik për kandidatët fitues në dy fazat e para (testi me shkrim dhe ai fizik), për pranimin në Kolegjin e Policisë, në Akademinë e Sigurisë, për 400 studentë për Patrullë të Përgjithshme.

➡️ Akademia po zbaton standarde rigoroze me përzgjedhjen transparente dhe të qartë për çdo kandidat. Konkurrimi do vijojë për 5 ditë dhe renditja e fituesve do bëhet njësoj si në dy fazat e para, në bazë të qarqeve dhe kuotave të lira që ka çdo Drejtori Vendore e Policisë.

Video: https://www.facebook.com/policiashtetitshqiptar/videos/2897901027162916