Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Filloi kursi i XXIV i "Kolegjit të Policisë"

 

Në  datë  09.11.2015 filloi kursi i XXIV i Kolegjit Profesional të Lartë "Kolegji i Policisë" 11 javor për Patrullë  të  Përgjithshme. Ky kurs zhvillohet sipas një  programi mësimor të  detajuar në  disa module me karakter teorik dhe praktik.