Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Kursantët e Policisë Bashkiake, gjatë trajnimit në Akademinë e Sigurisë

Kursantët e Policisë Bashkiake, gjatë trajnimit në Akademinë e Sigurisë, përforcojnë njohuritë e tyre teorike për zbatimin e ligjshmërisë gjatë kryerjes së detyrës, por edhe aftësohen praktikisht, për mbrojtjen e vehtes dhe qytetareve, në rast të një agresioni fizik, apo prangosjen e autorit të kryerjes së një vepre penale.

 

08.11.2021